Mindössze negyven percnyi autóútra a nyüzsgő fővárosi zajtól és forgatagtól, a festői Öreg tó partján várja vendégeit Tatán a Sirály Panzió.

A közvetlenül a parti sétány mellett épült, s nemrég felújított 13 szobás szálláshely, egész évben várja azokat, akik egy romantikus kisvárosban, annak a természetvédelmi területén lévő tó partján, hajnali madárcsicsergésre ébredve szeretnének egy, vagy több napot megszállni.

Szobáink fele csodálatos tóparti panorámát nyújt, távolban a város műemléki épületeinek és a tó vizén közelben ringatózó hattyúk, vadludak és megannyi vízi madár megunhatatlan látványával. További szobáink egy ősfás parkra nézve nyújtanak nyugodt kikapcsolódást vendégeinknek.

Panziónk kiváló kiindulópont a város felfedezésére, akár gyalogosan, akár a városnéző kisvonattal, vagy kerékpárral. A város megannyi program lehetőséget kínál az érdeklődőknek, vízi sportok, múzeumok, strandok, remek éttermek, s számtalan fesztivál várja az idelátogató turistákat.

Vendégeink a panzióban jelenleg 2 ágyas teraszos, valamint 3 és 4 ágyas családi szobákból választhatnak. Minden szoba saját fürdőszobával és színes televízióval felszerelt.

Éttermi szolgáltatásunkban jelenleg bőséges svédasztalos reggelit kínálunk az azt igénylők számára. 2018 nyár elején megnyitása került az A la carte éttermünk, melyhez tóparti panorámás terasz tartozik.

Sokéves, vendéglátásban szerzett tapasztalattal rendelkező és jó hírnévnek örvendő csapatunkkal, családi és céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

Legyen ön is vendégünk, a kiváló ár érték aránnyal rendelkező panziónkban.

Kisfaludy Program

2019. december 21. és 2020. február 27. között lezajlott a tatai Öreg-tónál található Sirály Panzió korszerűsítési, fejlesztési pályázata a Kisfaludy Program keretében. Az energiahatékonyság javítása érdekében fűtés-hűtés korszerűsítést végeztek az épületben. A fűtéskorszerűsítés fő elemei: a vezetékek, csővezetékek cseréje (5 rétegű); szelepek cseréje; zárt tágulási tartály felszerelése, bekötése; gázüzemű és hőszivattyú fűtő-hűtő készülékek elhelyezése, bekötése; füstgázelvezetése (csövek, idomok) a kazán részére; ipari vízlágyító berendezés elhelyezése és bekötése. Mindezek mellett az energiahatékonyságot szolgálja az eddig ki nem cserélt nyílászárók leváltása korszerűbbekre. Homlokzati hőszigetelést végeztek, mely révén tovább nőtt az épület energiahatékonysága. A külső arculati megjelenést lényegesen magasabb szintre helyezte az épület külső festése, a terasz felújítása, a gyönyörű kert és játszótér kialakítása. A belső arculati fejlesztés meghatározó elemei a következők: bárpult cseréje; új éttermi asztalok, illetve székek. Kialakításra került egy új szauna, újra burkolták a panzió belső járó felületeit. A szobák teljes bútorzata megújult. Új ágyak, matracok, éjjeli szekrények, mini bárok és széfek kerültek beszerzésre. Ezen beszerzések hatására a szobák és közösségi terek hangulata alapvetően megváltozott és eltolódott a modern, magas minőségi szintet képviselő szálláshelyek irányába. Az eddig beérkezett előfoglalásokból látszik, hogy a projekt a vártnál is magasabb forgalmat és kihasználtságot eredményez majd, köszönhetően a panzió sokrétű fejlesztésének. A panzió számára a Magyar Szállodaszövetség Szolgáltató Kft. 2020. február 27-én kiadta a Panzió 3 csillag (***) minősítést.